Головна Новини Світ ЄС "Пахне вже не так": Орбан зробив скандальні заяви щодо мігрантів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пахне вже не так": Орбан зробив скандальні заяви щодо мігрантів

Віктор Орбан заявив, що Німеччина перестала бути прикладом для "працьовитих людей" та перетворилась на мультикультурний світ з приїжджими мігрантами.

23 червня 2024, 12:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан розкритикував політику Німеччини, яка приймає сотні тисяч мігрантів щороку. За словами угорського лідера, через такі дії Німеччина виглядає та пахне по-іншому.

"Пахне вже не так": Орбан зробив скандальні заяви щодо мігрантів

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Віктор Орбан дав інтерв’ю угорському телебаченню, де розповів, що обличчя Німеччини змінилось до невпізнання в порівнянні з ситуацією, яка була 10 років тому. Угорський прем’єр критикує Берлін за прийняття сотень тисяч мігрантів, які отримують німецьке громадянство у прискореному варіанті.

"Якщо я порівнюю цю Німеччину з Німеччиною десятирічної давності, то вона не виглядає такою ж. Пахне вже не так", — сказав Орбан.

Прем’єр-міністр Угорщини наголосив, що раніше Німеччина була прикладом для своїх "працьовитих людей" і "порядку", але втратила цей статус через "різноманітний, змінений мультикультурний світ, де приїжджі мігранти більше не є гостями в цій країні".

Минулого року Німеччина отримала 334 тис. заяв про надання притулку для мігрантів та біженців, що є найбільшим результатом серед усіх країн ЄС. Крім того, в Німеччині проживає понад два мільйони мігрантів з яких 1,1 мільйона – це біженці з України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на початку червня Суд Європейського Союзу зобов’язав Угорщину сплатити штраф у розмірі 200 мільйонів євро. За вироком суду Угорщина не дотримується законодавства ЄС про надання притулку та незаконної депортації мігрантів. Позиція Угорщина перекладає відповідальність на інші країни і таким чином порушує принцип солідарності та справедливого розподілу біженців та мігрантів між країнами Європейського Союзу.

Також "Коментарі" писали про німецького політика, який зробив різку заяву про українських біженців та закликав їх йти на роботу, або ж повертатись додому.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 червня 2024, 11:42

Це нас привчають до думки: звикайте всюди так. Тобто українська нація захистить свою країну для юдейців які завезуть сюди мігрантів зі сходу і Африці. Саме за це терпіли віддають своє життя. Саме юдеці ще з біблійних часів навчились отримувати вигоду там де іншим погано. Тобто використовувати інших їм на шкоду кошерним - користь.


Новини