Прем’єрка Фінляндії виправдалася за відео, де вона "відривається" напідпитку

Марін зазначила, що не думала про те, що приватні відео потраплять у мережу

У Фінляндії після того, як відео, де прем’єр-міністр Фінляндії Санні Марін розважається на вечірці з друзями, злили в мережу. Політику довелося виправдовуватися та запевняти, що вона не вживала наркотиків. Відповідну заяву Марін зробила у четвер, 18 серпня, вранці, пише фінське видання Iltalehti.

Очільниця фінського уряду заявила, що у той вечір не вживала наркотиків і їй немає чого приховувати.

"Я не вживала наркотики, крім алкоголю нічого не вживала. Я танцювала, співала, святкувала, займалася законними речами"- сказала Марін.

Також Марін зазначила, що не думала про те, що приватні відео потраплять у мережу.

"Я знала, що мене знімають, але вірила, що оскільки відео приватні, їх знімали в закритому просторі, то їх не опублікують", - заявила прем'єрка.

17 серпня, фінське видання Iltalehti написало, що очільниця Уряду на опублікованому відео була на вечірці з відомими людьми, включаючи ведучого Тінні Вікстрьома та депутата Ілмарі Нурмінена.

На відео, видно, як Марін танцює з друзями, а на задньому плані чути про кокаїн.

Санні Марін розповіла, що вечірка відбулась кілька тижнів тому. Компанія спочатку розважалася у двох приватних квартирах, а потім вечірка продовжилася в інших двох барах. За словами Марін, загалом там розважалися близько 20 осіб, серед них були її друзі, але також інші, невідомі їй люди.

У суспільстві відео викликало дещо неоднозначну реакцію. Одні люди заявили про безвідповідальну поведінку прем'єрки, а інші вважають, що така поведінка може мати потенціал до зростання популярності 36-річного прем'єр-міністра.

Натомість політики з її коаліції вже закликали прем'єра пройти тест на наркотики та опублікувати результати.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Фінляндія та Швеція таки вступають в НАТО.