Головна Новини Світ ЄС Зеленський розповів, у якому разі умови миру диктуватиме Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, у якому разі умови миру диктуватиме Росія

Президент України застеріг світ від фатальної помилки, коли план перемоги не буде підтриманий

сьогодні, 15:40
Поділіться публікацією:

Якщо міжнародні партнери України не підтримають План перемоги, це стане привілеєм для Росії і великою помилкою. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу у Брюсселі після участі у засіданні Євроради зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, у якому разі умови миру диктуватиме Росія

Володимир Зеленський представив План перемоги членам Євроради

Український лідер наголосив, що у плані є і зброя, і запрошення до НАТО, і економічне посилення, яке дасть певність, що в Україні будуть інвестиції, і що її ресурси будуть захищені та не діставатимуться Росії чи їхнім союзникам.

"Якщо не дадуть, нам буде дуже складно. Це буде привілей від світу до Росії. Слабкість України – це сила для Росії. І я думаю, це буде великою помилкою. Ми можемо говорити, що запрошення до НАТО, а також пакет стримування, пакет далекобійної зброї – ми можемо все це мати превентивно. Це ще не членство у НАТО, це запрошення. Але це ознака, що ми там будемо, що Україна не наодинці", — зауважив український лідер.

Зазначимо, також за підсумками участі у засіданні Євроради Володимир Зеленський заявив, що більшість лідерів Євросоюзу підтримали український план перемоги. Україна та європейські партнери працюватимуть над ним.

"Сьогодні у нас була дуже продуктивна розмова з усіма членами ЄС. З усіма колегами. 18 із них коментували план перемоги. І я дуже вдячний, що в мене була закрита частина розмови з союзниками і після нашої дуже відвертої розмови в принципі більшість тих, хто виступав, були повністю на боці підтримки плану перемоги", — заявив Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наскільки реальним є виконання План перемоги : чи допоможе він закінчити війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини