Головна Новини Світ Європа Дикий кабан обікрав нудиста в Берліні - ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Дикий кабан обікрав нудиста в Берліні - ФОТО

Тварина зазіхнули на сумку з ноутбуком, яку нудист залишив на пляжі

8 серпня 2020, 03:35 comments1511
Поділіться публікацією:

У Німеччині нудиста обікрав дикий кабан. Курйозний випадок стався на одному з пляжів Берліна. "Злочин" зафіксувала на фотокамеру одна з відпочиваючих і опублікувала "докази" на своїй сторінці в Facebook.

Дикий кабан обікрав нудиста в Берліні - ФОТО

Дикі кабани. Фото: topre.ru

Незвичайна крадіжка сталася на популярному пляжі на озері Тойфельс. Крім звичайних відпочиваючих сюди приходять викупатися і позасмагати і нудисти. Одному з них довелося добряче побігати.

Справа в тому, що поки речі чоловіка лежали без нагляду, на сумку зазіхнув дикий кабан. Він стягнув її разом з ноутбуком всередині і кинувся бігти. Господар речей не схотів розлучатися з ними на стільки легко і кинувся навздогін. Причому, бігати по пляжу за кабаном йому довелося абсолютно голим.

Судячи з усього, обікрала нудиста самка кабана, оскільки весь той час, поки тривала погоня, за незвичайною парочкою по пляжу ганялися ще двоє дрібних поросят.

У підсумку, чоловік зміг наздогнати свою кривдницю і відібрав сумку.

Весь процес погоні фіксувала на камеру місцева жителька Адель Лаундер. Вона показала жертві пограбування свої знімки і вони викликали у чоловіка захват. Він неабияк посміявся над побаченим і навіть дозволив опублікувати фото в Facebook.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, як правильно полюєвати на диких кабанів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини