Молдова виявила уламки російської ракети на своїй території

У Молдові знайшли уламки російських ракет після нічного обстрілу України. Це вже четвертий зафіксований випадок.

Поліцейський патруль знайшов уламки російської ракети на півночі Молдови, поблизу прикордонного села Ларга, що знаходиться за 10 км від України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook МВС Молдови.

Після нічого ракетного обстрілу працівники поліцейських служб виявили уламки російської ракети. За повідомленням Міністерства внутрішніх справ Молдови, це вже четвертий випадок, коли в країні знаходять уламки російських ракет.

Патрульні прикордонної поліції виявили в Бриченському районі залишки ракети від авіаударів Росії по Україні. Це четвертий випадок, коли залишки ракет від обстрілу України падають на територію Республіки Молдова", - повідомляє МВС Молдови.

Молдова засудила вторгнення Росії в Україну, а також повідомила про свій проєвропейський курс. Такі дії викликали невдоволення у Кремлі.

На початку лютого президент України Володимир Зеленський передав лідерці Молдови плани Кремля здійснити державний переворот у її країні. Через кілька днів Майя Санду організувала пресконференцію на яких розкриладеталі спланованого Росією держперевороту. Президентка Молдови повідомила, що проросійські опозиціонери та громадяни інших країн намагатимуться влаштувати мітинги і в загальному безладі захоплять будинки уряду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Молдові тимчасово закрили небо для авіаперельотів. Ймовірною причиною стали російські безпілотники поблизу аеропорту.

Також "Коментарі писали, що в Молдові матч Ліги Європи пройде без глядачів, адже країна боїться державного перевороту.