Політичний експерт висловився про справжність намірів Саакашвілі

Автор відповів на офіційне звернення до влади Грузії від партії "Слуга народу"

Політичний експерт Валерій Клочок, що співпрацює з незалежною неурядовою організацією Growford Institute, прокоментував затримання Саакашвілі та вимоги його звільнення. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Експерт опублікував фотографію Давида Арахамії в футболці, на якій написано: "Free Misha, Grisha, Tolya and Opanas" та прокоментував її влучними словами.

"Це фото побачив на просторах Інтернету ще вчора. Але не дуже поспішав з публікацією, бо не було бачення супровідної записки до нього. Але після кількох сьогоднішніх ефірів, міні-флешмобу Тимошенко, Арахамії, Шустера, Гордона, Ющенка, Садового і навіть Кучми це фото вписується дуже влучно - free everyone", - написав експерт.

Також Валерій Клочок додав, що усім слід пам'ятати про те, що команда Саакашвілі у 2015 році прийшла до України не реалізовувати реформування, а "щоб повернутися в Грузію до влади".

Тому експерт закликав українців усвідомити які справжні наміри в Міхеїла Саакашвілі, що наразі перебуває в камері та оголосив голодування.

Нагадаємо, що в президентській фракції "Слуга народу" взяли якусь паузу після затримання в Грузії екс-президента цієї країни, глави Національної ради реформ Міхеїла Саакашвілі. І ось тепер лідер "слуг народу" в парламенті Давид Арахамія записав цілком офіційне звернення до влади Грузії із закликом звільнити громадянина України Саакашвілі. Відзначимо, що на футболці Арахамія був напис "Free Misha". У соцмережах туди "дописали" інші імена.

Як повідомляв портал "Коментарі", експрезидент Грузії прирік себе на поразку, ще й підставив Україну. Директор аналітичного центру "Третій сектор", політолог Андрій Золотарьов вважає, що поки Саакашвілі і його "Єдиний національний рух" (ЕНД) програють.