Головна Новини Світ Європа Повіям у Швейцарії дозволили повернутися на роботу, але є умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Повіям у Швейцарії дозволили повернутися на роботу, але є умова

Клієнти повій в Швейцарії більше не зможуть залишатися анонімними. Їхні дані будуть зберігатися в спеціальній базі на випадок, якщо у секс-працівниці виявлять коронавірус

29 травня 2020, 09:48 comments2677
Поділіться публікацією:

Швейцарія дозволила повіям повернутися до роботи після карантину. Однак правила їхньої роботи в умовах пандемії коронавірусу дещо зміняться. Влада підготували кілька умов як для самих секс-працівниць, так і для їхніх клієнтів. Про це пише Daily Mail.

Повіям у Швейцарії дозволили повернутися на роботу, але є умова

Відтепер клієнти швейцарських повій не зможуть залишитися анонімними. Всі їхні особисті дані секс-працівниці зобов'язані будуть внести в спеціальну базу. В ній інформація про кожного клієнта буде зберігатися протягом чотирьох тижнів. Це необхідно на випадок, якщо у повії виявлять коронавірус. За допомогою бази контактів буде простіше знайти тих, хто близько спілкувався з нею останнім часом і теж потенційно може бути інфікований COVID-19.

Більш жорсткими стали і правила роботи повій. Тепер вони зобов'язані будуть займатися сексом в рукавичках. При цьому вибирати можна буде тільки безпечні пози, при яких контакти "лицем до лиця" будуть зведені до мінімуму.

Поняття захищеного сексу стане тепер набагато ширшим. Буде йтися не тільки про презервативи, але і про захисні маски. Їх зобов'язані будуть носити і повії, і їхні клієнти. Також дівчата зобов'язані будуть міняти постільну білизну після кожного відвідувача.

Зазначимо, що проституція в Швейцарії — це цілком легальний бізнес. Продавати своє тіло в країні дозволено з 1942 року.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що тисячі повій в Німеччині залишилися без житла через пандемію коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини