У Великій Британії помічена веселка-альбінос: як вона виглядає (ФОТО)

У Великій Британії помітили білу веселку

У Великій Британії зафільмували незвичайне природне явище. Знімки були опубліковані у соціальній мережі Instagram на сторінці BBC Weather.

Минулими вихідними у Британії була туманна погода. Ці умови створили передумови виникнення незвичайних веселок. Вони відрізняються кольором від своїх "побратимів", що виникають після дощу.

Фото: instagram.com/bbcweather

Так, 18 та 19 грудня у місцевих жителів був шанс поспостерігати за білою туманною веселкою. Повідомляється, що туманна веселка виникає аналогічно до звичайної, за винятком того, що веселка створюється сонячним світлом, що взаємодіє з дощем, а туманна веселка є результатом взаємодії сонячного світла з туманом.

Вона з'являється при освітленні сонячним промінням слабкого туману, що складається з крапель радіусом близько або менше ніж 25 мкм.

Внутрішня сторона білої веселки може бути трохи пофарбована у фіолетовий колір, а зовнішня – у помаранчевий.


Фото: instagram.com/bbcweather

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Сполучених Штатах Америки зняли невидимку. Американський бомбардувальник-невидимка був помічений на картах Google. Користувач одного з форумів поділився своєю знахідкою та тим, як її можна знайти самостійно. Повідомляється, що літальний апарат зараз пролітав неподалік міста Конкордіа, що в штаті Міссурі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що астрономи за допомогою космічного телескопа змогли зняти скупчення молодих зірок, яке знаходиться на відстані декількох тисяч світлових років від нашої планети.