Головна Новини Світ США У США зафільмували невидимку: можна побачити на Google-картах (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США зафільмували невидимку: можна побачити на Google-картах (ФОТО)

Northrop B-2 Spirit помітили на картах Google

21 грудня 2021, 23:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Google-картах знайшли бомбардувальник-невидимку. Про це пише видання УНІАН.

У США зафільмували невидимку: можна побачити на Google-картах (ФОТО)

Google. Фото: Pixabay

Один із користувачів форуму Reddit поділився своєю знахідкою. Він помітив на картах від Google американський важкий малопомітний стратегічний бомбардувальник, що летить, під назвою B-2 Spirit.

У цей момент літальний апарат пролітав поряд із містом Конкордіа, що у штаті Міссурі. Зазначається, що літальний апарат пересувався настільки великою швидкістю, що навіть зміг залишитися у "фокусі" обладнання супутника.

Довідково: малопомітний бомбардувальник Northrop B-2 Spirit. Є першим сучасним серійним важким літаком, який виконаний за схемою " літаюче крило ". Згідно з даними з відкритих джерел, всього було зроблено 21 екземпляр такого літака. Бомбардувальник може розвивати швидкість до 1010 кілометрів на годину.

У США зафільмували невидимку: можна побачити на Google-картах (ФОТО) - фото 2

Фото: Reddit

Для того щоб самостійно побачити B-2 Spirit на Google-картах, ви можете перейти за посиланням, або ввести самостійно координати: 9°01'18,5" північної широти, 93°35'40,5" західної довготи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Великій Британії чоловік зобразив гірську примару. Так називають явище, що виникає в горах, коли Сонце світить позаду людини, що дивиться вниз з хребта або піку в туман. "Примара" являє собою оптичну ілюзію. Британець неабияк злякався, побачивши незвичайне природне явище.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що вчені NASA побачили в космосі "Різдвяну Ялинку". Космічний об'єкт є скупченням молодих зірок і знаходиться за кілька тисяч кілометрів від нашої планети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини