Головна Новини Світ Європа В Нідерландах після передачі людині коронавірусу від норки знищать звірів на фермах
commentss НОВИНИ Всі новини

В Нідерландах після передачі людині коронавірусу від норки знищать звірів на фермах

В Нідерландах унаслідок спалаху коронавірусу вбивають норок на фермах, тварин труять газом

6 червня 2020, 19:55 comments1720
Поділіться публікацією:

В Нідерландах після спалаху нового коронавірусу в норок відразу на декількох звірофермах всіх хутрових звірів, включаючи дитинчат, вирішили вбити. Про це передає Deutsche Welle.

В Нідерландах після передачі людині коронавірусу від норки знищать звірів на фермах

Повідомляється, що в загальній складності від епідемії постраждали 8 господарств, які розташовані в південно-східній провінції Брабант неподалік від кордону з Німеччиною. Після того, як мінімум дві людини були заражені вірусом від норок, міністерство сільського господарства країни зважилося на такий захід.

Додамо, що захисники прав тварин не погодилися з рішенням влади і намагалися запобігти умертвінню, звернувшись до суду. Проте суд ухвалив рішення на користь відомства.

Так, перші 1500 звірів були вбиті вже сьогодні в Дерні. Зазначається, що норок отруюють газом, потім убитих тварин знищують, а приміщення ферм дезінфікують.

Нагадаємо, у Франції з непроданого вина будуть робити антисептик. Уряд Франції вирішив викрутитися з ситуації низьких продажів вина і пустити непродане спиртне у виробництво антисептика.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Індія страждає від вторгнення сарани на тлі пандемії коронавірусу. При цьому, сусідній Пакистан намагається допомогти Індії боротися з комахами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини