Головна Новини Світ Європа В Швейцарії 8-річний хлопчик потрапив в "базу злочинців" за розрахунок у магазині іграшковими грошима
commentss НОВИНИ Всі новини

В Швейцарії 8-річний хлопчик потрапив в "базу злочинців" за розрахунок у магазині іграшковими грошима

Тепер дитина буде перебувати під контролем поліції Швейцарії 12 років

12 червня 2020, 04:15 comments1172
Поділіться публікацією:

В Швейцарії восьмирічний хлопчик, який зробив спробу розплатитися за покупку в сільському магазині іграшковими грошима, влучив у базу правопорушників на 12 років.Про це повідомляє видання The Guardian, посилаючись на прес-службу Головного управління поліції в Швейцарії.

В Швейцарії 8-річний хлопчик потрапив в "базу злочинців" за розрахунок у магазині іграшковими грошима

Відомо, що хлопчик хотів використовувати фальшиві купюри євро з ієрогліфами, роздруковані на звичайному папері. Ритуальні гроші роздавали на карнавалі в місті Зіссу, де офіційною валютою є швейцарські франки. Передбачається, що дитина роздобув намальовані банкноти саме там.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Швейцарії більшість депутатів парламенту проголосували за дозвіл укладати одностатеві шлюби, а також заводити дітей.

Так, за інформацією з західної преси, тепер пари, що складаються з лесбіянок можуть зачинати дітей, використовуючи сперму донорів, а в союзі, де фігурують тільки чоловіки-геї, можна послуги сурогатного материнства та усиновлення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини