Загинув 6-річний хлопчик: в Австрії родина з України потрапила у страшне ДТП (ФОТО)

Лікарі не змогли врятувати дитину

Дорожньо-транспортна пригода трапилась сьогодні, 31 серпня рано-вранці на одній із швидкісних магістралей Нижньої Австрії. В ній був смертельно травмований маленький українець, який перебував в автомобілі разом з батьками. Про це пише місцева Kronen Zeitung.

В авто мандрували тато, мама, яким 42 та 34 роки, а також двоє їх малих синів 6 та 2 років. Машина мала італійську реєстрацію і мчала до австралійського міста Медлінг. Через несправність вона зупинилась на третій смузі автомагістралі.

Інший місцевий автомобіль, яким управляв 40-річний австрієць, не збавивши швидкості, врізався в несправний український автомобіль. Маленький, 6-річний хлопчик помер ще до приїзду медиків. Його братика у важкому стані відправили санітарним літаком до лікарні у Відні. Дорослі також отримали травми і тепер знаходяться на лікуванні в медичному закладі сусіднього міста.

Житель країни, що спричинив ДТП, має легкі ушкодження.На місці пригоди працювали представники рятувальних служб та медики, були залучені санітарні літаки. Слідство проводить австрійська поліція.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Польщі сталася смертельна ДТП - загинули українці. В Україну прийшла чергова трагічна звістка. В моторошній ДТП, яка сталася у Польщі, у суботу, 24 липня, травмувалися 7 громадян України. Відтак, стало відомо, що у лікарні від отриманих травм помер вже другий пасажир мікроавтобуса.У повідомленні йдеться про те, що кількість жертв зросла до двох. В дипломатичному відомстві повідомили, що станом на сьогодні у польських лікарнях знаходяться троє українців.