Головна Новини Світ Європа Смертельна ДТП українців в Польщі: кількість жертв зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертельна ДТП українців в Польщі: кількість жертв зросла

Число жертв ДТП у Польщі зросло

27 липня 2021, 13:29
Поділіться публікацією:

В Україну прийшла чергова трагічна звістка. В моторошній ДТП, яка сталася у Польщі, у суботу, 24 липня, травмувалися 7 громадян України. Відтак, стало відомо, що у лікарні від отриманих травм помер вже другий пасажир мікроавтобуса. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію посольства України в Польщі.

Смертельна ДТП українців в Польщі: кількість жертв зросла

Трагічна ДТП в Польщі (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться  про те, що кількість жертв зросла до двох. В дипломатичному відомстві повідомили, що станом на сьогодні у польських лікарнях знаходяться троє українців.

 Окрім цього, дипломати повідомили, що в аварії вже загинули двоє наших громадян. Вони висловили свої щирі співчуття рідним, а пораненим побажали швидкого одужання.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в у Польщі 7 українців постраждали в моторошній ДТП.

Моторошна ДТП трапилася біля міста Радомсько, що знаходиться у Лодзькому воєводстві. За попередньою інформацією, причиною аварії стала п'яна водійка, через  яку постраждали семеро громадян України.
 Відомо, що ДТП трапилося вранці на автомобільній дорозі в районі селища Виґода. В мікроавтобусі Volkswagen перебували українці, а от за кермом легкового автомобіля Nissan Quashquai була доволі п'яна жінка, яка своїми діями спричинила аварію, де постраждали люди.  Зіткнення було доволі сильним, адже автомобілі відкинуло у кювети на протилежні сторони. Поліція та рятувальники, які відразу прибули на місце, надали допомогу постраждалим.   Як повідомили у поліції міста, в бусі знаходилося 9 людей, з них 7 — українці. Всі вони отримали травми різного ступеня тяжкості та були відправлені до лікарні. Медики повідомили, що стан трьох наших співвітчизників — тяжкий.  До медичної установи також потрапила й 36-річна громадянка Польщі, через яку й трапилося ДТП. Адже жителька гміни Гідлє була дуже п'яною та сіла за кермою. Перші тести на вміст алкоголю у її крові показав 4 проміле. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини