"Франція для французів!": Ісламофоби розгромили крамницю турецького м'ясника

"Забирайся звідси", "Франція для французів", "Смерть туркам", "Свиня", "Ердоган помер" - написано на стінах і вікнах

У передмісті Нанта невідомі розгромили турецьку м'ясну лавку, написавши на стінах і вікнах безліч образ на адресу ісламу. Всередині магазину розбиті вітрини та перекинуті меблі.

Власник крамниці на вул. Бугенвіль 31 заявив, що це вже другий напад за останні кілька днів. Расисти написали на стінах: "Забирайся звідси", "Франція для французів", "Смерть туркам", "Свиня", "Ердоган помер". Пізніше в мережі з'явилися фото, де на стінах розгромленої крамниці висять записки інших французів: "Ганьба тому, хто зробив це", "Дуже шкода, що ви так думаєте", "Жахливо вчинили". ЗМІ висунули версію, що магазин розгромили зоозахисники-ісламофоби. Відзначено, що більшість закликів і гасел написані з помилками.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Франція посилила контроль всередині країни за мігрантами через нещодавні теракти в Ніцці й Відні. В кінці жовтня в країні сталася серія збройних нападів ісламістів. Президент Еммануель Макрон збільшив кількість поліції на кордонах і закликав реформувати систему Шенгену в Європейському Союзі.