Головна Новини Світ Франція Париж планує відкрити Ейфелеву вежу в кінці червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Париж планує відкрити Ейфелеву вежу в кінці червня

Ейфелева вежа була закрита три місяці

9 червня 2020, 21:30 comments1170
Поділіться публікацією:

Париж планує відкрити Ейфелеву вежу вже 25 червня через три місяці закриття через поширення пандемії коронавіруса Covid-19. Про це повідомили в видання Reuters.

Париж планує відкрити Ейфелеву вежу в кінці червня

Ейфелева вежа була закрита протягом більше трьох місяців — найтриваліше закриття пам'ятки з часів Другої світової війни у середині 20 століття.

Керівництво пам'ятки підготував цілий ряд обмежень для гостей. Усі відвідувачі старше 11 років зобов'язані будуть носити захисну маску для обличчя і дотримувати соціальну дистанцію. Пересуватися по Ейфелевої вежі можна буде тільки по сходах, а на кожному поверсі-платформі обмежать кількість відвідувачів. Для дотримання соціальної дистанції також планують зробити розмітку та встановити спеціальні вивіски.

На сайті Ейфелевої вежі рекомендують купувати квитки онлайн щоб не створювати черги та натовпи біля кас пам'ятки. Раніше в Парижі відкрили Версальський палац 6 червня, а музей Лувр почне приймати гостей вже з 6 липня.

Як повідомляв портал "Коментарі", Франція не планує вводити жорсткий карантин у разі другої хвилі пандемії коронавіруса Covid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини