Головна Новини Світ Франція Прагне захопити "всю Україну": Макрон зробив заяву після переговорів з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Прагне захопити "всю Україну": Макрон зробив заяву після переговорів з Путіним

Єлисейський палац зробив заяву після переговорів лідерів двох країн

3 березня 2022, 17:19 comments1067
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон повідомив, що "найгірше ще попереду" щодо ситуації в Україні. Макрон зробив заяву після 90-хвилинної телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним, який висловив "дуже велику рішучість" продовжувати наступ, головна ціль якого — "взяти під контроль" всю країну. Про це повідомляє УНН з посиланням на Le Figaro та Єлисейский палац.

Прагне захопити "всю Україну": Макрон зробив заяву після переговорів з Путіним

Еммануель Макрон - фото з відкритих джерел

Під час телефонної розмови президент Росії повідомив Макрону, що операція російських військ розвивається "за планом", який готувала Москва, і що ситуація "погіршуватиметься", якщо Україна не прийме умови Кремля.

"Президент (Макрон — ред.) очікує, що найгірше ще попереду, враховуючи те, що сказав йому президент Путін", — повідомили в Єлисейському палаці.

Як повідомляли раніше "Коментарі", російські війська можуть обстріляти свою територію для провокації, щоб звинуватити у цьому українську сторону. Окупанти могли направити у бік Російської Федерації реактивні системи залпового вогню у селищі Попівка (Сакський район Республіки Крим). 

Також "Коментарі" писали, що у РНБО спростували черговий фейк Кремля про Збройні сили України та "живий щит" із іноземців. Ворожа пропаганда повідомляє, що президент РФ Путін зробив заяву, що окупанти "делают все возможное, чтобы обеспечить возвращение индийских студентов из Харькова на родину", бо вони "взяты в заложники украинскими силовиками, которые используют их как живой щит". У Центрі протидії дезінформації повідомили, що Україна максимально допомагає евакуації іноземців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини