У Франції під час святкування Нового року спалили 874 автомобілі

У МВС Франції повідомили, що в країні у новорічну ніч хулігани часто підпалюють автомобілі

У французьких містах новорічної ночі зловмисники підпалили майже дев’ять сотень автомобілів. Поліціянти вже знайшли та затримали 441 палія. Про це інформує медіа La Depeche.

Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ цієї країни, новорічної ночі місцеві палії запалили 874 авто. Працівники поліції активно розшукують хуліганів, які були причетні до цього. Частину підозрюваних, а саме -441 француза за це затримали, з них - 381 громадянина заарештували.

Очільник правоохоронного відомства країни Жеральд Дарманен зазначив, що саме новорічної ночі палії люблять підпалювати чиїсь авто. Зокрема, у 2019 році під час новорічних святкувань було підпалено ще більше – понад 1300 авто. Тоді знайшли та притягнули до відповідальності майже 400 винуватців.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Казахстані згоріла новорічна ялинка. В республіці Казахстан, в місті Тараз, який є регіональним центром Жамбильської області, в новорічну ніч палало новорічне дерево. Правда, новорічна ялинка була привезена не з лісу, прикрасили штучну красуню. За інформацією, що розмістив в соціальних мережах Департамент з надзвичайних ситуацій Жамбильського регіону, в пожежі, яка виникла на центральній площі міста "Арбат", на щастя, ніхто не постраждав. Жертв та потерпілих не було. Вогонь палав на площі розміром 15 квадратних метрів. Загасили вогняну стихію в 00:20, що було причиною загоряння, не сповіщають. На виклик в центр міста виїхало 14 казахстанських надзвичайників, які були сповіщені за сигналом тривоги. Також вогонь гасили чотири автомобілі рятувальної служби.