Головна Новини Світ Азія У Казахстані згоріла новорічна ялинка (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Казахстані згоріла новорічна ялинка (ВІДЕО)

Пожежу в Казахстані швидко загасили, ніхто не постраждав

1 січня 2022, 21:55
Поділіться публікацією:

В республіці Казахстан, в місті Тараз, який є регіональним центром Жамбильської області, в новорічну ніч палало новорічне дерево. Правда, новорічна ялинка була привезена не з лісу, прикрасили штучну красуню.

У Казахстані згоріла новорічна ялинка (ВІДЕО)

В одному з міст Казахстану згоріла новорічна ялинка (фото instagram.com/jambyl_tjd)

За інформацією, що розмістив в соціальних мережах  Департамент з надзвичайних ситуацій Жамбильського регіону, в пожежі, яка виникла на центральній площі міста "Арбат", на щастя, ніхто не постраждав. Жертв та потерпілих не було. Вогонь палав на площі розміром 15 квадратних метрів. Загасили вогняну стихію  в 00:20, що було причиною загоряння, не сповіщають.

На виклик в центр міста виїхало 14 казахстанських надзвичайників, які були сповіщені за сигналом тривоги. Також вогонь гасили чотири автомобілі рятувальної служби.

До слова,  в телеграм-каналі "Подьем" розмістили відеоролик, де відзняли, як  в цьому казахстанському місті палала штучна красуня.  На кадрах відео  можна побачити, як  бушує вогняна стихія, а в небо піднімається великий стовп темного диму. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  ялинка одного з українських міст увійшла до ТОП-15 найгарніших у Європі. Головну ялинку одного з українських міст включили до переліку найгарніших новорічних ялинок в Європі. Всього до рейтингу "Найкрасивіші ялинки Європи 2021 року" увійшло 28 зелених "претенденток" з різних міст європейських країн, не лише зі столиць.Перша п'ятірка найгарніших ялинок виглядає так: ялинка в Гайнсілемі на острові Гозо (Мальта), Страсбурзі (Франція), Лісабоні (Португалія), Будапешті (Угорщина), Вільнюсі (Литва). Ялинка з Києва стала 13-ю в переліку Europe Best Destinations.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини