Головна Новини Світ Франція Друга хвиля коронавірусу в Європі - "антирекорд" за весь час пандемії зафіксований у Франції та Італії
commentss НОВИНИ Всі новини

Друга хвиля коронавірусу в Європі - "антирекорд" за весь час пандемії зафіксований у Франції та Італії

Відомо, що у Франції протягом останньої доби виявили понад 13 тис нових хворих, кількість хворих і в Іспанії - 14 389 осіб

19 вересня 2020, 00:43
Поділіться публікацією:

Міністерства охорони здоров’я Франції та Іспанії 18 вересня повідомили про найбільшу кількість нових заражень коронавірусом за весь час пандемії у світі. Про це пише французька інформаційна агенція BFMTV.com.

Друга хвиля коронавірусу в Європі  - "антирекорд" за весь час пандемії зафіксований у Франції та Італії

Джерело: onliner

Відомо, що у Франції протягом останньої доби виявили понад 13 тис нових хворих. Померли 123 людини. Загалом в країні вже зафіксовано майже  429 тис випадків зараження.

Зростає кількість хворих і в Іспанії — там за добу — 14 389 нових хворих, із яких понад 5 тисяч зафіксовано у столиці країни Мадриді. Місто вже переходить до суворих карантинних заходів у окремих районах. Померло за добу 90 людей.

Водночас у Швеції, яка не запроваджувала суворий карантинних обмежень та яку критикували за це, рівень поширення коронавірусу став одним із найнижчих у Європі. Щодня там фіксують близько 300 нових хворих, тоді як у червні цей показник сягав понад тисячу хворих. Для прикладу, в Україні на той період було близько 600—700 нових заражених коронавірусом за добу.

Загалом у світі вже зафіксували понад 30 мільйонів випадків інфікування. 22,2 мільйона хворих одужали, а 954 тисячі померли.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Головнокомандувач ЗСУ заразився коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини