Головна Новини Світ G7 У Британії повідомили про перспективи повернення Росії до складу Великої Сімки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії повідомили про перспективи повернення Росії до складу Великої Сімки

Посол Великобританії Мелінда Сіммонс запевняє, що Росія не повернеться в G7, поки не припинить агресію проти України

30 червня 2020, 23:45 comments1473
Поділіться публікацією:

Посол Великобританії Мелінда Сіммонс заявила, що Росийская Федерація не має можливості повернутися до складу Великої Сімки, оскільки не змінює окупаційної порядку щодо українських територій. Про це вона розповіла в інтерв'ю агентству "РБК-Україна", посилаючись на позицію уряду Сполученого Королівства.

У Британії повідомили про перспективи повернення Росії до складу Великої Сімки

Так, вона розповіла, що через коронавірус серед керівників семи держав з'явилася думка, що Росію треба повернути в G7. Однак прем'єр-міністр Борис Джонсон заявив, що цього не станеться і це не є причиною, щоб прощати агресію на сході України або незаконну анексію Криму.

"Ви самі виключили себе з G7 подібного роду поведінкою. Припиніть така поведінка, тоді ми можемо говорити про" великій сімці "і про санкції. Але поки ви не виконаєте свою роль в Мінських угодах, поки ви не припините агресію проти України, такі варіанти не розглядаються ", — заявила посол.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про гострій критиці британського уряду на пропозицію президента США Дональда Трампа про необхідність повернення Росії на колишнє місце в G7.

"Британія виступатиме проти будь-якої пропозиції про реадмісію Росії в G7. Таким чином уряд країни висловило свою позицію щодо ініціативи американського президента Дональда Трампа про розширення групи", — повідомляє західна преса



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини