Головна Новини Світ Німеччина Громадянам Німеччини доведеться платити за евакуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Громадянам Німеччини доведеться платити за евакуацію

Влада Німеччини вводить плату за послугу евакуації

14 червня 2020, 11:18 comments2175
Поділіться публікацією:

Німеччина продовжить евакуювати своїх громадян, які застрягли в інших країнах, проте буде робити це на платній основі. Таку заяву зробили в Міністерстві закордонних справ ФРН. Найближчим часом повернені туристи отримають рахунок за доставку додому.

Громадянам Німеччини доведеться платити за евакуацію

"Учасники цієї програми в найближчі дні і тижні будуть індивідуально поінформовані про їх частці витрат", – сказано в повідомленні відомства.

Масова евакуація німців з інших країн почалася 17 березня. За п'ять тижнів до Німеччини було вивезено 240 тисяч осіб, у тому числі 66 тисяч – на літаках, орендованих МЗС ФРН. Тепер же представники міністерства вважають, що громадяни, які скористалися послугою евакуації, повинні її фінансувати. При цьому дипломати посилаються на закон про консульські послуги.

"Для громадян будуть встановлені суми платежів з урахуванням дальності маршруту, середніх цін на квитки і вартості програм з евакуації громадян в інших країнах ЄС", – уточнили в німецькому МЗС.

Як повідомляв портал "Коментарі", Міністерство інфраструктури повідомило, що продовжує займатися евакуацією громадян України з територій країн в різних кінцях планети. Про це прес-служба відомства повідомила на сторінці в Facebook, посилаючись на главу міністерства Владислава Криклія. Так, у публікації зазначено графік перельотів в ті або інші країни, де фактично застрягли наші співвітчизники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини