Напередодні саміту G7 Шольц передав жорстке "привіт" Путіну

Олаф Шольц надіслав попередження Путіну

Непорушне згуртованість – це чіткий сигнал президенту РФ Володимиру Путіну. Захід залишається єдиним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter канцлера Німеччини Олафа Шольца.

Канцлер Німеччини зазначив, що президент Росії Володимир Путін має отримати чітке послання від політичних еліт Заходу про те, що вони залишаються єдиними і про те, що вони залишаються разом.

"Це наше чітке послання до президента Путіна. Вітаю із прибуттям на саміт G7 президента США Джо Байдена", - написав Шольц, підкріпивши свою посаду фото з президентом США Джо Байденом, який вже також прибув до Німеччини на саміт.

Зазначимо, сьогодні у баварському замку в Баварії стартує триденний саміт "Великої сімки". Ключовими темами обговорення світових лідерів має стати ситуація в Україні, а також зростання цін на енергоносії та продовольство. Також окремо обговорюватиметься ситуація з кліматом у світі, а також вплив Китаю на процеси у світі.

Раніше в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню експерти розповіли про головні питання, які обговорюватимуться на саміті "Великої сімки", розібравши, що зміниться для світу, України та РФ за підсумками саміту та які очікування в українського суспільства.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Києві зранку пролунали вибухи – над столицею чорний дим: стали відомі подробиці. Пізніше рятувальники показали кадри, як доводиться діставати людей з-під завалів після ракетної атаки Росії.