Головна Новини Світ Німеччина Німеччина не стане евакуювати з-за кордону громадян з коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина не стане евакуювати з-за кордону громадян з коронавірусом

Громадяни, які захворіли у відпустці, на батьківщину не потраплять

7 червня 2020, 12:15 comments1416
Поділіться публікацією:

Німеччина не стане евакуювати своїх громадян, які заразилися коронавірусом на відпочинку в інших країнах. З такою заявою виступив глава МЗС ФРН Хайко Маас.

Німеччина не стане евакуювати з-за кордону громадян з коронавірусом

"Той, хто заразиться коронавірусом у відпустці, не може розраховувати на те, що ми вивеземо його назад в Німеччину", — підкреслив політик.

Втім, дипломат тут же уточнив, що в екстрених випадках консульські установи нададуть необхідну підтримку. Але уряд вже не стане організовувати авіарейси і відправляти літаки за своїми громадянами.

Німеччина знімає попередження для своїх громадян про небезпеку відпочинку за кордоном з 15 червня. У зв'язку з цим МЗС ФРН застерігає тих, хто зібрався відпочити за кордоном про неможливість евакуації. В даний час німецькі дипломати ведуть переговори з Туреччиною про відкриття кордонів для німецьких туристів.

Як повідомляв портал "Коментарі", Німеччина послаблює карантинні обмеження для прибуваючих туристів з ряду країн. Про це передає Reuters з посиланням на джерело в Міністерстві внутрішніх справ ФРН. Мова йде про мандрівників, які приїжджають з Євросоюзу, Шенгенської зони і Великобританії. У той же час, влада буде рекомендувати двотижневу обсервацію для прибувають з країн з високою кількістю випадків зараження COVID-19.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини