Головна Новини Світ Німеччина Один із лідерів НАТО готується вже в лютому до війни з Росією: Bild розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Один із лідерів НАТО готується вже в лютому до війни з Росією: Bild розкрив деталі

Німеччина готується до збройного конфлікту з Росією

15 січня 2024, 07:05 comments11289
Поділіться публікацією:

Німеччина готується до гібридної російської атаки на східний фланг НАТО. Військовий конфлікт може статися вже у лютому цього року. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецький таблоїд "Bild".

Один із лідерів НАТО готується вже в лютому до війни з Росією: Bild розкрив деталі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що секретний сценарій бундесверу "Оборона Альянсу 2025" розпочинається у лютому 2024 року. Росія запускає чергову хвилю мобілізації та закликає до армії ще 200 тисяч військовослужбовців. Потім Кремль розпочинає весняний наступ — спираючись на слабку підтримку Заходу у напрямку Києва, — який до червня 2024 року досягає великих успіхів і поступово відтісняє українську армію назад.

Згідно зі сценарієм, у липні починається спочатку прихована, а потім все більш відкрита атака Росії на Захід.

"Важкі кібератаки та інші форми гібридної війни, в основному в країнах Балтії, призводять до нових і нових криз. Росія починає підбурювати етнічні російські меншини в Естонії, Латвії та Литві", — йдеться в документі.

Відбуваються зіткнення, які, згідно зі сценарієм, Росія використовує як привід для початку великомасштабних маневрів "Захід 2024" за участю 50 тисяч солдатів на заході Росії та Білорусі з вересня.

Однак, як і у 2021 році, Росія використовує свій передбачуваний маневр у Білорусі для масованого розгортання військ – на кордоні з Польщею та Литвою.

Згідно із секретним документом Бундесверу, це може призвести до ескалації. У жовтні Росія перекидає війська та ракети середньої дальності до Калінінграда і ще більше озброює свій ексклав пропагандистською брехнею про неминучий напад НАТО. Таємна мета Кремля: захоплення Сувалкського розриву – вузького польсько-литовського коридору між Білоруссю та Калінінградом.

Згідно зі сценарієм, з грудня 2024 року в районі Сувалкського розриву розпочнеться штучно спровокований "прикордонний конфлікт" та "заворушення з численними жертвами".

У той самий момент, коли США можуть на кілька тижнів залишитися без лідера після можливого переобрання Джо Байдена, Росія у сценарії навчань Бундесверу повторює вторгнення 2014 року до східної України на території НАТО. Невдовзі після цього відбудеться надзвичайне засідання Ради Безпеки ООН, де Росія звинуватить Захід у підготовці атак проти жорстокої імперії Путіна.

Згідно зі сценарієм навчань, у січні 2025 року відбудеться спеціальне засідання Ради НАТО, на якому Польща та країни Балтії заявлять про зростаючу загрозу з боку Росії. Москва знову пропагандистськи переверне справжню ситуацію із загрозою і в березні 2025 року запровадить додаткові війська до країн Балтії та Білорусі.

Тільки в Білорусі Кремль розмістив би дві бронетанкові дивізії, механізовану піхотну дивізію та штаб дивізії — лише понад 70 тисяч солдатів.

У травні 2025 року, згідно з сценарієм Бундесверу, НАТО приймає рішення про "заходи надійного стримування", щоб запобігти російському нападу на Сувалкський розрив з боку Білорусі та Калінінграда.

У "день Х", згідно із секретним документом бундесверу, головнокомандувач НАТО віддає наказ про перекидання на східний фланг 300 тисяч солдатів, у тому числі 30 тисяч солдатів Бундесверу.

Читайте також на порталі "Коментарі" – які три речі потрібно вирішити Україні: що відбувається на військовому та дипломатичному фронтах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

18 січня 2024, 00:29

модератор підор собачий!

тьфу на жидобанду

18 січня 2024, 00:28

модератор підор собачий!


Новини