Головна Новини Світ Німеччина Шольц розкритикував План перемоги Зеленського: що обурило канцлера
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц розкритикував План перемоги Зеленського: що обурило канцлера

Bild пише, Олаф Шольц відкинув ключові пункти плану перемоги Зеленського

сьогодні, 11:51 comments1074
Поділіться публікацією:

Глава німецького уряду Олаф Шольц розгнівався через побоювання подальшої ескалації у війні Росії проти України. Саме тому він відкинув ключові пункти Плану перемоги, який презентував український президент Володимир Зеленський. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецький таблоїд "Bild".

Шольц розкритикував План перемоги Зеленського: що обурило канцлера

Володимир Зеленський та Олаф Шольц. Фото з відкритих джерел

Олаф Шольц виступив з критикою плану Зеленського після саміту Євросоюзу в Брюсселі. Німецький лідер вважає, що потрібно нести відповідальність за те, щоб війна між РФ та Україною не перетворилася на війну між РФ та НАТО.

Шольц заявив, що ніщо не змусить його змінити рішення щодо відмови надати Україні крилаті ракети Taurus.                                            

"Я не вважаю такі постачання правильними, і так воно і залишиться", — сказав канцлер.

Олаф Шольц також дав зрозуміти, що поки що він на чолі німецького уряду. Німеччина блокуватиме швидке запрошення України до НАТО.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський назвав єдине рішення НАТО, яке не дозволить ламати порядок життя в Європі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський представив у Верховній Раді План перемоги. Зокрема, він заявив, що якщо Захід підтримає Україну в реалізації пунктів Плану перемоги, то цілком реально завершити війну не пізніше 2025 року. Наскільки реальні для виконання відомі пункти Плану перемоги? І чи можна говорити про можливість завершити війну у такі терміни, як сподівається президент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини