Головна Новини Світ Німеччина У Бундесвері виступили проти продовження постачання військової допомоги в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бундесвері виступили проти продовження постачання військової допомоги в Україну

У Берліні заявили, що подальші постачання озброєння Україні ведуть лише до ослаблення Бундесверу

17 вересня 2022, 15:00 comments1274
Поділіться публікацією:

Збройні сили Німеччини закликають владу країни переглянути багато своїх рішень і припинити постачання військової техніки та боєприпасів до України. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив голова Спілки військовослужбовців Бундесверу Андре Вюстнер в інтерв'ю "RND".

У Бундесвері виступили проти продовження постачання військової допомоги в Україну

Німецькі військові проти постачання озброєння Україні / фото ru.depositphotos.com

Андре Вюстнер зазначив, що військові Німеччини добре розуміють, що Україні дуже потрібне важке озброєння і саме тому Київ так його домагається.

"Ми чудово розуміємо бажання України отримати важке озброєння. Ми цілком можемо уявити, наприклад, постачання бойових машин піхоти із запасів нашої промисловості", — заявив він.

За словами Вюстнера, подальші постачання озброєння Україні ведуть лише до ослаблення Бундесверу. У Союзі військовослужбовців зараз багато хто побоюється того, що така політика "канібалізації військ Німеччини" призведе до негативних наслідків.

"Тому наша вимога така: жодних нових поставок з арсеналів Бундесверу. І, що не менш важливо, негайне придбання тих систем озброєнь, які вже були передані!" — Підсумував Вюстнер.

Нагадаємо, у Німеччині знайшли ще одну причину для відмови Україні в танках Leopard. Там вважають, що на цьому етапі війни ці бойові танки будуть малоефективними.                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки саміту ШОС, що насторожують: чому Китай не хвилює ядерний тероризм Росії в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – голова розвідки Пентагону: Володимир Путін буде змушений змінити цілі війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини