У Німеччині леопард напав на модель під час фотосесії: постраждала отримала серйозні травми

У Німеччині невдала фотосесія із леопардом закінчилася госпіталізацією моделі

У Німеччині леопард напав на жінку. Про це повідомляє видання BBC.

Як стало відомо, інцидент стався в німецькому місті Небра, що в землі Саксонія-Анхальт. Повідомляється, що під час фотосесії у притулку для циркових тварин хижак напав на 36-річну фотомодель.

За інформацією німецького таблоїда Bild, постраждалою є любителька тварин і фотомодель Джессіка Лейдольф. У результаті події дівчина отримала серйозні травми голови. Потерпіла була госпіталізована.

На цей момент невідомо, хто організував знімання і з якою метою.

Зазначається, що тварин притулку в місті Небра часто використовують для знімання в кіно і рекламі. Наприклад, леопардів Троя і Періс, у вольєрі яких постраждала фотомодель, раніше використовували в рекламі телевізорів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в США алігатор напав на доглядачку тераріуму. Повідомляється, що в цей момент вона розповідала відвідувачам про спосіб життя вказаних рептилій. Хижак схопив жінку за руку і затягнув у воду, де почав викручуватися. На допомогу постраждалій поспішили двоє чоловіків з екскурсійної групи. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Австралії сорока напала на матір із дитиною. Це сталося в той момент, коли вони прогулювалися парком у передмісті Брисбена. Щоб захистити свою дочку від розлюченого птаха, жінка взяла її на руки та почала намагатися ухилятися. У якийсь момент вона втратила рівновагу і впала разом з дитиною. Дівчинка отримала серйозну травму голови й була госпіталізована. Детальніше читайте в нашому матеріалі.