Головна Новини Світ Австралія та Океанія В Австралії загинула дитина після нападу сороки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Австралії загинула дитина після нападу сороки

Матір намагалася захистити свою дочку

9 серпня 2021, 16:19 comments2364
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розлючений птах напав на матір із дитиною під час того, як вони прогулювалися в парку. Про це повідомляє видання ABC News.

В Австралії  загинула дитина після нападу сороки

В Австралії сорока напала на матір з дитиною. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в передмісті австралійського Брисбена. Повідомляється, що під час прогулянки в парку на жінку з її маленькою дочкою напала сорока. Матір намагалася вберегти дитину від птиці, взяла її на руки й почала ухилятися.

В результаті вона спіткнулася, втратила рівновагу і впала разом із дівчинкою. На місце події прибули медики, які госпіталізували дитину. Її стан оцінювався як критичний. У дівчинки була виявлена серйозна травма голови.

На жаль, медикам не вдалося врятувати постраждалу. Від отриманих травм вона померла в стінах медичного закладу.

Після цього інциденту в парку, де дівчинка отримала смертельну травму, встановили таблички, які попереджають про можливий напад птахів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Індії місцевого жителя розчавив розлючений слон. Напад стався в той момент, коли стадо тварин переходило дорогу. Місцеві жителі розступилися і дали пройти тваринам, проте деякі почали дражнити їх. Один з останніх слонів побіг в сторону натовпу і розтоптав чоловіка, який спіткнувся і впав у канаву. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що неподалік від міста Полтава на чоловіка напала пантера. Хижак вчепився в голову ветеринара в екопарку. В результаті інциденту чоловік отримав травми середнього ступеня тяжкості та був госпіталізований медиками. На цей момент правоохоронці встановлюють всі обставини події. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини