У Німеччині на дні басейну зіграли на віолончелі

Акустика відкритого басейну дозволила глядачам насолодитися звуками віолончелі

У німецькому місті Баден-Вюртемберг Віолончеліст Юрген Герлингер в минулу неділю дав концерт для цінителів музики прямо на дні басейну під відкритим небом, який закритий для плавання на карантин. Про це повідомляє агентство Deutchе Welle.

За словами організаторів заходу, акустика на глибині чотирьох метрів - просто прекрасна. При дотриманні всіх правил, що діють під час пандемії, на дні басейну одночасно можуть розміститися близько 100 осіб. Всім слухачам дозволили захопити з собою з дому подушки і оделяла, а також одягнутися в спортивному стилі, щоб зручніше було сидіти під час концерту.

Герлингер грав сюїти Йоганна Себастьяна Баха і слухачі назвали цей концерт одним з самих незвичайних і запам'ятовуються в їх житті.

До осені на дні цього ж басейну планують провести як мінімум один джазовий концерт, а також вечір іспанської гітарної музики.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Німеччині пішла на пенсію депутат міської ради, яка досягла рекордного віку, будучи в політиці: 101 рік. Доачестве члена міської ради Лилель Хайзе зуміла досягти головної задачі і склала повноваження з причини поганого слуху, зору і неможливість довго висиджувати довгі засідання політиків. Колеги проводжали її на заслужену пенсію з великим теплом, а бургомістр Кирххаймболандене закликав наслідувати приклад почесною старенької.