У Німеччині на хімзаводі стався потужний вибух: людям сказали не відкривати вікна (ВІДЕО, ФОТО)

Кілька людей були оголошені зниклими без вести

У Німеччині прогримів вибух на хімічному заводі. Про це повідомляє видання RP Online.

Як стало відомо, інцидент стався в німецькому місті Леверкузен, що на півдні федеральної землі Північний Рейн - Вестфалія, де розташований хіміко-фармацевтичний завод корпорації Bayer. Повідомляється, що вибух прогримів близько 9:30 за місцевим часом, чорна хмара огорнула будівлі заводу і автостраду поблизу.


Фото: RP Online.

Жителів населеного пункту попросили не відкривати вікна і вимкнути кондиціонери. Роботи на новому мосту через річку Рейн були припинені, а робітники були евакуйовані.

На цей момент причини вибуху ще не встановлені. В результаті події постраждали кілька співробітників підприємства. П'ятеро людей були оголошені зниклими безвісти.

У Мережі з'явилися фото і відео з місця події.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в чеському місті Ловосице прогримів вибух на заводі, який виробляє біопаливо. Повідомляється, що в результаті інциденту постраждало кілька людей. Вибух стався в виробничому приміщенні. На місце прибули співробітники рятувальної служби та медики. Постраждалі були госпіталізовані. Загоряння ліквідували дистанційно за допомогою спеціальної техніки. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в центрі міста Газа стався вибух на ринку. Повідомляється, що в результаті події загинули та постраждали люди. На місце подій поспішили медики, які госпіталізували постраждалих до лікарні Шифа. Встановлюється причина вибуху. Детальніше про це читайте в нашій статті.