Головна Новини Світ Решта світу У Чехії прогримів вибух на заводі: є постраждалі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чехії прогримів вибух на заводі: є постраждалі (ФОТО)

У результаті події поранено чотири людини

6 липня 2021, 15:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Чехії на заводі, який виробляє біопальне, стався вибух. Про це повідомляє видання idnes.cz.

У Чехії прогримів вибух на заводі: є постраждалі (ФОТО)

Вибух на заводі в Чехії. Фото: iDNES

Як стало відомо, на заводі Preol, що знаходиться в місті Ловосице, прогримів вибух. У результаті події постраждало кілька людей. Вибух стався у виробничому приміщенні підприємства.

У Чехії прогримів вибух на заводі: є постраждалі (ФОТО) - фото 2

На місце події прибули пожежники, які протягом кількох годин проводили охолодження цього приміщення. Роботи здійснювалися дистанційно без присутності людей завдяки спеціальній техніці.

Як повідомляють представники поліції, від вибуху постраждали четверо людей. Троє з них отримали поранення середньої тяжкості, одна особа — важкі. Її було доставлено у протиопіковий центр по повітрю.

Через аварію було зупинено рух на залізничній ділянці, який знаходиться поблизу. Пасажирів електричок зараз обслуговують автобуси.

У Чехії прогримів вибух на заводі: є постраждалі (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Каспійському морі виник стовп полум'я, схожий на вибух. Очевидці, які перебували на пляжі, змогли сфотографувати полум'я. Вони зазначили, що відчули потужну ударну хвилю. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що на Далекому Сході зник російський літак АН-26, на борту якого перебувало 28 осіб. Відомо, що з цього числа 22 були пасажирами, а 6 — членами екіпажу. Зараз ведеться пошукова місія і розслідування. Передбачається, що повітряне судно могло зазнати краху над водою. Зв'язок з екіпажем був втрачений за 10 кілометрів до посадки літака в місцевому аеропорту. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини