Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині прокоментували можливість відмовитися від підтримки Києва у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині прокоментували можливість відмовитися від підтримки Києва у війні

Бербок наголосила, якщо Росія припинить напад, війна закінчиться. Якщо Україна перестане захищатись, це буде кінець України

сьогодні, 13:53
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що безвідповідально з боку деяких західних політиків порушувати питання про те, щоб припинити чи знизити постачання зброї Україні. Міністр попередила про наслідки зниження підтримки Києва у його боротьбі проти російської агресії. Як повідомляє портал "Коментарі", свою заяву Бербок зробила під час виступу на Генасамблеї ООН у Нью-Йорку.

У Німеччині прокоментували можливість відмовитися від підтримки Києва у війні

Анналена Бербок. Фото: з відкритих джерел

Топ-дипломат Німеччини заявила, що припинення постачання не призведе до миру, а лише посилить ситуацію.

"Якщо Росія припинить напад, війна закінчиться. Якщо Україна перестане захищатися, це буде кінець України", — наголосила Бербок, посилаючись на принципи Статуту ООН та необхідність реформи Ради Безпеки.

Глава МЗС Німеччини також наголосила, що відмова від підтримки України призведе до зростання військових злочинів.

За словами Бербок, якщо російський диктатор Володимир Путін не захоче сісти за стіл переговорів, припинення нашої підтримки означатиме, що українські лікарні та їхні діти залишаться без захисту. Це означатиме, що військових злочинів побільшає, а не менше, можливо, і в інших країнах.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Німеччина вкотре надала Україні значну військову допомогу, до складу якої увійшли озброєння та техніка, які фінансуються як із фондів федерального уряду, так і зі складів Федеральних збройних сил. Цей пакет є частиною ширшої підтримки України, яка спрямована на посилення її обороноздатності у протистоянні російській агресії.

Німеччина надає військову допомогу Україні за двома напрямками: з одного боку, це постачання озброєння та техніки, що фінансуються коштами федерального уряду для посилення безпеки. Ці кошти застосовуються для закупівлі нового військового обладнання та матеріалів промисловості. Крім того, Німеччина забезпечує військову техніку безпосередньо зі своїх складів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини