Борис Джонсон через рік влаштував розкішне весілля (ФОТО)

Джонсон відзначив з дружиною першу річницю і влаштував весілля

Друг України Борис Джонсон лише через один рік після вінчання влаштував весілля зі своєю дружиною Керрі. Пара 30 липня, відзначила першу річницю подружнього життя. Відтак саме в цей день вони вирішили організувати розкішне весілля. Про ці деталі політичного весілля пише The Sun.

Незважаючи на те, що весілля було масштабним, пара вирішила зекономити на деяких деталях. До прикладу, дружина Джонсона Керрі вирішила не купувати та не замовляти у дизайнерів весільну сукню. Жінка взяла її в оренду в модельєра Савани Міллер за 25 фунтів.

Стало відомо, що на свято до Джонсонів прийшли близько 200 запрошених гостей. Саме тому глава сімейства вирішив у дворі свого особняка поставити великий білий намет, щоб всі гості зручно помістилися.

Журналісти таблоїда з'ясували, що банкет був різний. Приїхавши на свято до пари, гості могли скуштувати коктейль "Негроні". А на основному столі подавали барбекю на решітці, коржі тако, південноафриканські ковбаски буреворс, копчену ягнятину.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,що Джонсон може стати наступним генсеком НАТО – The Telegraph. Плани без 5 хвилин вже екс-прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона про те, щоб зайнятися викладацькою діяльністю можуть не здійснитись, адже частина його колег у політичних елітах Великобританії бачать його у кріслі наступного генсека НАТО. За даними джерела видання, Борис Джонсон виявив свої лідерські якості під час повномасштабного вторгнення російських військ до України — це й спонукало політичні еліти Великобританії підтримати Джонсона як кандидата на крісло генсека Північноатлантичного Альянсу. Вже є інформація про те, що кандидатуру Джонсона підтримують члени комітету з оборони Річард Дракс та Марк Франсуа, а також колишній міністр із виходу Великобританії з Європейського союзу Девід Джонс.