Борис Джонсон розповів про можливу причину смерті королеви Єлизавети II

За словами Бориса Джонсона, покійна монархиня «знала, що йде, але була сповнена рішучості триматися»

Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у своїх мемуарах Unleashed заявив, що причиною смерті королеви Єлизавети II була форма раку кісток. Про це повідомляє Politico, посилаючись на уривок з книги, який потрапив у їх розпорядження.

Джонсон зазначив, що "знав про це більше року" на момент своєї відставки у вересні 2022 року. Це перший випадок, коли високопоставлений політик Великої Британії публічно назвав ймовірну причину смерті королеви, яку в офіційному свідоцтві про її смерть позначили як "старість".

Він також розповів про свою останню зустріч із королевою. За його словами, Єлизавета II виглядала блідою та більш згорбленою, а на її руках і зап’ястях були помітні темні синці, ймовірно, від крапельниць або ін’єкцій. Незважаючи на свій стан, монархиня залишалася в гарному настрої та час від часу усміхалася.

Джонсон підкреслив, що влітку 2022 року Єлизавета II вже знала про свій стан, але була сповнена рішучості виконати свій останній обов’язок — передати владу новому прем’єр-міністру Великої Британії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Борис Джонсон вразив відвертістю російських пранкерів, які йому зателефонували. Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон став жертвою російських пранкерів Володимира Кузнєцова (Vowan) і Олексія Столярова (Lexus). Джонсон, вважаючи, що спілкується з відомим французьким економістом і політиком Жаком Атталі, відверто обговорив низку питань, включаючи ситуацію в Україні.

Пранкери "Вован" і "Лексус" часто телефонують світовим лідерам і знаменитостям, видаючи себе за впливових політиків чи державних діячів, щоб отримати щирі відповіді на провокаційні запитання.