Головна Новини Світ Великобританія Борис Джонсон вразив відвертістю російських пранкерів, які йому зателефонували
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон вразив відвертістю російських пранкерів, які йому зателефонували

Пранкери зателефонували Борису Джонсону, який закликав "допомогти Україні знести Кримський міст"

4 вересня 2024, 20:20 comments4147
Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон став жертвою російських пранкерів Володимира Кузнєцова (Vowan) і Олексія Столярова (Lexus). Джонсон, вважаючи, що спілкується з відомим французьким економістом і політиком Жаком Атталі, відверто обговорив низку питань, включаючи ситуацію в Україні.

Борис Джонсон вразив відвертістю російських пранкерів, які йому зателефонували

Борис Джонсон (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє польське видання Rzeczpospolita.

Пранкери "Вован" і "Лексус" часто телефонують світовим лідерам і знаменитостям, видаючи себе за впливових політиків чи державних діячів, щоб отримати щирі відповіді на провокаційні запитання.

Під час розмови Борис Джонсон висловив підтримку ідеї передачі Україні ракет ATACMS, які, на його думку, можуть допомогти "знищити Кримський міст". Він наголосив на необхідності того, щоб Україна мала можливість атакувати російські об'єкти за допомогою далекобійних ракет.

"Ми повинні надати їм ракети ATACMS. Ми маємо допомогти їм знести Керченський міст і забезпечити українців засобами, щоб поставити Крим під загрозу", — сказав Джонсон.

Крім того, колишній прем'єр заявив про важливість масової мобілізації в Україні, зазначивши, що більшість українських військових, з якими він зустрічався, — це ветерани, багато з яких мають солідний вік, і що в армію ще не призвано багатьох молодих людей.

Джонсон також зробив несподівану заяву про те, що, якби він мав військове звання генерала, то міг би стати командиром. "Я настільки пристрасно підтримую Україну, наскільки це можливо. І мені часто хотілося б мати військові навички, щоб я міг очолити Іноземний легіон в Україні, якби я був генералом", — зізнався Джонсон.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Борис Джонсон просить союзників прийняти важливе рішення для України

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини