Боріс Джонсон запевнив, що пандемія не позбавить дітей Санта Клауса

Джонсон запевнив, що якщо Санта Клаус буде вести себе відповідально, він зможе прийти до дітей

Пандемія COVID-19 не завадить Санта Клаусу доставляти подарунки, заявив прем'єр-міністр Великої Британії Боріс Джонсон в листі, опублікованому в середу, з посиланням на медичних експертів, які заявили, що при дотриманні правил не буде ніякого ризику для здоров'я дітей. Таким чином Джонсон заспокоїв 8-річного хлопчика на ім'я Монті, який написав йому і запитав, чи зможе Санта Клаус доставити подарунки в цьому році.

У рукописній записці Монті питалося, чи розглядав уряд питання про щорічний візит Санти: "Я розумію, що ви дуже зайняті, але не могли б ви і вчені поговорити про це". Джонсон розмістив лист в Twitter разом з копією своєї відповіді.

"Я зателефонував на Північний полюс і можу сказати, що Санта Клаус готовий і рветься в дорогу, як і Рудольф і всі інші олені. Головний лікар попросив мене повідомити вам, що за умови, що Санта Клаус буде вести себе відповідально, а також працюватиме швидко і безпечно, немає ніяких ризиків для вашого або його здоров'я", - сказав прем'єр-міністр.

Джонсон сказав, що у нього вже було багато листів на цю тему, і він схвалив пропозицію Монті залишити дезінфікуючий засіб для рук біля печива, залишеного на Різдво. Раніше в цьому році прем'єр-міністр Нової Зеландії Джасінда Ардерн зробила аналогічні заяви, щоб переконати маленьких громадян, що зубна фея і великодній кролик будуть класифіковані як основні працівники і зможуть виконувати свої обов'язки під час пандемії.

Як повідомило видання "Коментарі", Боріса Джонсона позбавили дорогих подарунків.