Головна Новини Світ Великобританія Віскі, скульптура, картина: Боріса Джонсона позбавили дорогих подарунків
commentss НОВИНИ Всі новини

Віскі, скульптура, картина: Боріса Джонсона позбавили дорогих подарунків

Уряд Великої Британії розпорядився відібрати у Бориса Джонсона подаровані предмети розкоші в рамках боротьби з корупцією

31 жовтня 2020, 22:52
Поділіться публікацією:

Уряд Великої Британії заявив, що у прем'єр-міністра країни Боріса Джонсона було конфісковано вино, ікра та інші предмети розкоші, оскільки володіння ними порушувало державні закони щодо корупції. Про це повідомляє інформаційне видання News Break.

Віскі, скульптура, картина: Боріса Джонсона позбавили дорогих подарунків

Бориса Джонсона позбавили дорогих подарунків

Очільнику британського уряду подарували картину, скульптуру, шотландський віскі, а також трохи дорогого оливкового масла. Всі ці подарунки Боріс Джонсон отримав протягом квітня-червня 2020. Проблема в тому, що ці предмети і продукти були відібрані, тому що перевищували суворі обмеження на отримання подарунків.

Вартість кожного предмета була більше 140 фунтів стерлінгів. Згідно з міністерським кодексом, спрямованим на запобігання впливу на політиків, чиновникам заборонено брати презенти, сума яких більше вищевказаної.

Це вже не перший випадок, коли британський прем'єр-міністр виявляється в незручному становищі. В кінці цього літа Борис Джонсон поконфліктував з шотландським фермером, розбивши намет на його території. Особливо господаря ферми обурив той факт, що глава уряду і його оточення влазили на його територію через огорожу.

Як повідомляло видання "Коментарі", прем'єр-міністр став батьком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини