Головна Новини Світ Великобританія "Оргазми не заразні": у Британії знімуть "мораторій на секс"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Оргазми не заразні": у Британії знімуть "мораторій на секс"

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон скасує заборону на зібрання людей з різних будинків в одному приміщенні

10 червня 2020, 22:28 comments1615
Поділіться публікацією:

Уряд великої Британії на чолі з прем'єром Борисом Джонсоном готовий зняти заборону на секс між партнерами, який діяв в якості обмежувального заходи під час карантину в Сполученому Королівстві. Про це повідомляє західне видання Daily Mail.

"Оргазми не заразні": у Британії знімуть "мораторій на секс"

Так, з 13 червня у Великобританії скасовується правило, згідно з яким двом і більше людям з різних житлоплощей було заборонено збиратися в будь-якому приватному місці. Малося на увазі, що така заборона виключає можливість для сексуальних партнерів, що живуть окремо, збиратися для романтичних зустрічей.

Слід зазначити, що це правило стосувалося всіх, крім спортсменів, членів сімей під час похорону, робітників і дітей, які за певних обставин були розлучені з батьками.

Борис Джонсон заявив, що зняття цієї заборони є персонально для нього великою радістю, так як він чудово розуміє, які незручності і тугу приносила неможливість близьких людей збиратися один з одним для дружніх і сімейних вечорів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені провели дослідження того, як масова ізоляція по всьому світу вплинула на регулярність статевих актів у сімейних пар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини