Головна Новини Світ Великобританія Скажи ім'я – отримай пиво: у Великобританії через коронавірус нові правила для пабів
commentss НОВИНИ Всі новини

Скажи ім'я – отримай пиво: у Великобританії через коронавірус нові правила для пабів

Правило називання імені ввели в пабах, барах, ресторанах та перукарнях у Великобританії в зв'язку з епідемією коронавірусу

25 червня 2020, 05:00 comments1287
Поділіться публікацією:

У Великобританії в пабах і барах відвідувачі повинні будуть назвати своє ім'я перед тим, як зробити замовлення. Таке правило ввели після пом'якшення карантинних заходів, передає Reuters.

Скажи ім'я – отримай пиво: у Великобританії через коронавірус нові правила для пабів

Повідомляється, що бари, паби, ресторани і перукарні будуть вести облік клієнтів протягом 21 дня. Так вони повинні допомогти тестуванню та відстеженню роботи державної служби охорони здоров'я. Мета таких кроків – виявлення та локалізація будь-яких локальних спалахів COVID-19 і зупинка другої хвилі інфекції. Однак в закладах можна буде влаштовувати живі виступи.

Як повідомив британський прем'єр-міністр Борис Джонсон, з 4 липня паби, ресторани і готелі можуть знову відкритися в Англії, бо карантин сильно вдарив по економіці країни. Крім того, скоротили норму соціальної дистанції з 2 метрів до 1 метра, що дозволить відкрити ще більше пабів і ресторанів.

За даними британської асоціації пива і пабів, 75% пабів в Англії — в цілому 28 тисяч — зможуть знову відкритися. Якби зберегли норму дистанції в 2 метри, то відкритися б змогли тільки 12500 пабів. Проте в асоціації висловили турботу про збереження особистих даних клієнтів закладів.

Як повідомлялося, в Іспанії оперний театр влаштує незвичайний концерт: таких слухачів ще не було.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини