Головна Новини Світ Італія Італія відкриє кордони, але не для всіх
commentss НОВИНИ Всі новини

Італія відкриє кордони, але не для всіх

Італія чекає на туристів, однак повністю обмеження не знімає

3 червня 2020, 09:28 comments1928
Поділіться публікацією:

Італія скасовує карантин і повертає повідомлення з іншими країнами. Обмеження знімуть лише частково — перетнути кордон Італії зможуть лише громадяни Євросоюзу та Шенгенської зони. Тепер при в'їзді в країну мандрівникам не потрібно буде проходити обов'язкову двотижневу самоізоляцію або обсервацію.

Італія відкриє кордони, але не для всіх

Також влада країни дозволила вільне пересування громадян всередині країни — тепер італійці і приїжджі туристи вперше за три місяці отримали право пересуватися по різних регіонах Італії. Раніше подібні подорожі були під забороною, — переміщатися між різними областями можна було тільки з особливих причин.

Ослаблення карантину в Європі триває. Швейцарія вже встигла оголосити, що відкриває кордон для сусідніх країн, однак Італія в цей список не потрапила. А всі обмеження між Швейцарією, Німеччиною, Францією та Австрією вирішили зняти з 15 червня.

Як повідомляв портал "Коментарі", Посол України в Австрії Олександр Щерба заявив про те, що наша країна скоро відновить авіасполучення з цією європейською країною. Як повідомив дипломат на своїй сторінці в Facebook, це відбудеться після 23 червня. Втім, за словами Щерби, для відновлення польотів є умови: обидві країни до цього часу повинні відкрити кордони один для одного, і епідеміологічна ситуація повинна бути сприятливою. Як відомо, Австрія вже послабила прикордонний контроль з Чехією, Словаччиною та Угорщиною. Проте Відень не поспішає відкривати кордон з Італією, поки пандемія там не піде на спад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.corriere.it/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини