Головна Новини Світ Італія "Повіні на Закарпатті": Папа Франциск закликав молитися за постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

"Повіні на Закарпатті": Папа Франциск закликав молитися за постраждалих

У рядку людей, що страждають від воєн і стихійний лих, за яких понтифік Франциск закликав католиків молитися, згадані українці із Закарпаття

28 червня 2020, 23:16
Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск під час недільної зустрічі з парафіянами закликав католиків світу молитися за постраждалих від руйнівних повеней в західних областях України. Про це передає прес-служба Ватикану.

"Повіні на Закарпатті": Папа Франциск закликав молитися за постраждалих

За словами понтифіка, необхідно молитися за людей, які страждають від повені на заході України, щоб вони відчули "господнє розраду і братерську допомогу".

Крім того, на сьогоднішній проповіді Папа попросив вірних молитися за долю жителів країн Близького Сходу, які страждають від воєн.

"Молімося за поліпшення трагічне положення сирійського народу і сусідніх народів, зокрема, Лівану, в контексті серйозних економічного і суспільно-політичного криз, загострених пандемією. Закликаю молитися теж і за населення Ємену, особливим чином за дітей, які страждають від важкого гуманітарної кризи", — підкреслив лідер світового католицтва.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США нададуть фінансову допомогу для відновлення західних регіонів України, які постраждали від паводків.

"Сполучені Штати Америки підтримують Україну в цей важкий час сильних повеней на Західній Україні. З допомогою USAID американський народ надасть нове фінансування в розмірі $100 тис. для підтримки України у боротьбі з цією гуманітарною катастрофою. Ми тісно співпрацювати з урядом України у забезпеченні швидкого і ефективного використання цих коштів, щоб допомогти жителям західної України подолати наслідки цієї гуманітарної катастрофи", — зазначили в посольстві США в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини