В Італії лісові пожежі продовжують забирати життя людей (ВІДЕО)

У регіоні встановилася спека понад 48 градусів за Цельсієм

На півдні Італії продовжують горіти ліси. Про це повідомляє видання ANSA.

Число жертв через пожежі зросло до чотирьох осіб. Повідомляється, що аномальна спека на території країни побила рекорд, який тримався 44 роки. Її викликав антициклон під назвою "Люцифер".

Зазначається, що в цьому регіоні встановилася спека понад 48 градусів за Цельсієм. Синоптики інформують, що спекотна хвиля досягне свого піку в країні сьогодні, 13 серпня.

Уже 15 італійських міст знаходяться в "червоній" зоні. Температури повітря в них настільки високі, що становлять загрозу не тільки для літніх людей, а й для всіх інших громадян.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Греції продовжує бушувати стихія. Повідомляється, що в районі Гортініі співробітники пожежної служби боролися з вогнем протягом всієї ночі. Вони намагалися не допустити поширення загорянь на житлові райони. З небезпечних районів було евакуйовано жителів двох десятків сіл. Полум'ям були охоплені сільськогосподарські угіддя і ферми. Спостерігаються перебої з електрикою і водопостачанням. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індії через сходження зсуву під завалами опинилися кілька транспортних засобів із людьми всередині. Повідомляється, що тільки в одному автобусі, який був похований під землею, перебувало 40 осіб. На місце події прибули медики, які госпіталізують потерпілих. Безвісти зниклими вважаються 30 осіб. Детальніше читайте в нашій статті.