Головна Новини Світ Європа Евакуюють десятки сіл: у Греції продовжують бушувати лісові пожежі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуюють десятки сіл: у Греції продовжують бушувати лісові пожежі (ФОТО)

Пожежі спалахнули у важкодоступній місцевості

11 серпня 2021, 15:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Греції продовжують бушувати лісові пожежі. Про це повідомляє видання Ekathimerini.

Евакуюють десятки сіл: у Греції продовжують бушувати лісові пожежі (ФОТО)

Сильні лісові пожежі в Греції. Фото: Reuters

Як стало відомо, в районі Гортіне, що на Пелопоннесі, співробітники пожежної служби протягом всієї ночі боролися з розповсюдженням загорянь на житлові райони.

Стихія продовжує бушувати у важкодоступній місцевості недалеко від районів Дафні, Кастракі, Лотос, Ліодор, Хрісохорі, Фанаракі і Піррі.

Полум'ям було знищено великі площі сільськогосподарських угідь, тваринницькі ферми, а також порушено електро- та водопостачання.

За один день із небезпечних районів було евакуйовано жителів двох десятків сіл. Сьогодні очікується підкріплення для боротьби зі стихією.

Евакуюють десятки сіл: у Греції продовжують бушувати лісові пожежі (ФОТО) - фото 2

Фото: Reuters

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Алжирі спалахнули лісові пожежі. Повідомляється, що вогонь спустошив лісу вже як мінімум у 16 провінціях. На цей момент через пожежі загинуло понад 40 осіб. З них 25 були військовими, які допомагали місцевим жителям врятуватися від вогню. Деякі громадяни самостійно займаються ліквідацією загорянь. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на одну з китайських провінцій обрушилися сильні зливи. Вони йшли протягом усіх вихідних і викликали масштабні повені. Повідомляється, що через стихію рівень основних річок регіону сильно піднявся. Водосховище, яке знаходиться в місті Дачжоу, перевищило ліміт більш ніж на два метри. Повені руйнують житлові будинки. Евакуйовано десятки тисяч жителів небезпечних районів. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини