В Італії оголосили масштабний розпродаж житла за смішними цінами - подробиці

Квартиру в Італії можна придбати за 7,5 тисячі євро

Італійська комуна Біккарі оголосила масштабний розпродаж житла. Дану інформацію надає ресурс CNN.

Відтак цілком непоганий будинок можна придбати за 7,5 тисячі євро (253 тисячі гривень). Можна знайти кращі та просторіші варіанти за 10-13 тисяч євро (340-450 тисяч гривень).

Розпродаж житла за низькими цінами - ініціатива місцевої влади. Так чиновники хочуть привернути увагу італійців до містечка.

Наразі в комуні живе дуже мало громадян - близько 2 тисяч. Тому у влади постає гостра потреба "заманити" нових жителів.

Повідомляється, що більшість людей виїхали з Біккарі за кордон, переважно в США.

В місті можна знайти й будинки за ціною одного євро. Проте такі споруди потребують серйозного ремонту або навіть реконструкції. В місті є й достатньо дорогі домівки ціною в кілька тисяч євро.

Загалом в місті понад 100 об'єктів не мають власників.

Будинки, які продаються мають два поверхи. Їх середня площа - 50-70 квадратних метрів. Знаходяться домівки в історичному центрі міста.

Сама комуна славиться гастрономічними задоволеннями. В Біккарі роблять дуже смачну піцу та виробляють такі харчові продукти як козячий сир, оливкова олія, салямі. До того ж поблизу регулярно проводяться фестивалі народних танців.

Нагадаємо, що на днях в Південній Кореї домашніх котів та собак почали тестувати на коронавірус. Карантин стартував через те, що у місті Джинджу виявили кошеня, яке виявилося хворим на коронавірус. Це перший випадок захворювання у домашньої тварини на території Південної Кореї. Подробиці ситуації читайте на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що на початку лютого в Харкові пробудили від зимової сплячки місцевого хутряного "синоптика" — бабака Тимка III. Як відомо, поведінка бабака, якого щойно розбудили, є певним індикатором наближення весни. За "прогнозом" тваринки приїхали спостерігати не лише журналісти, а й студенти університету. Яку весну спрогнозував бабак, читайте в нашому матеріалі.