Без довгих зачісок і Селфі: "Талібан" ввів в Афганістані чергову заборону

Таліби впевнені, що подібна мода і поведінка - доля лише "воєначальників і бандитів" Заходу

Влада, яку тепер представляють мусульманські таліби, розширюють список заборон для жителів країни. Ще раніше представники войовничого руху ввели заборону для чоловіків голити бороди. Тепер войовнича влада не дозволяє одновірцям виставляти в соціальних мережах Селфі і популяризувати західний стиль одягу. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Керівник міністерства оборони Мавлаві Якуб схвалює ці новації і дотримується думки, що це представникам мусульманського руху може тільки нашкодити. Адже розсекречує місця, де працює командування ісламістів.

За його словами, його підопічні мають завдання і повинні їх ретельно виконувати. А всі європейські звички тільки шкодять загальній справі, яка об'єднує Талібан і за яку їх кращі представники не шкодують свого життя.

Також близький родич засновника руху Талібан суворо критикує соратників свого батька за те, що дуже швидко їздять на авто і копіюють західну моду - носять довге волосся, а ще ходять в сніжно-білих кросівках.

Він вважає, що таке копіюють представники маріонеткового режиму. Таліби мають бути іншими і не забувати про свої мусульманські цінності, щоб затвердити ісламську систему.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що бойовіки "Аль-Каїди" приєдналися до "Талібану" в боях за провінцію Панджшер в Афганістані . Армія радикалів "Талібану" хоче захопити останню афганську провінцію Панджшер, де ще утримують владу залишки афганського уряду. Тепер цим терористам допомагають одновірці так само терористичного угрупування "Аль-Каїда".