Ізраїль оголосив про надзвичайний стан

Уряд Ізраїлю заборонив жителям прикордонної зони не залишати будинки

Армія оборони Ізраїлю оголосила надзвичайний стан на північному кордоні з Ліваном, де стався великий ракетний обстріл. Про це повідомляє агентство Israelinfo.

За інформацією ЦАХАЛУ, в 15:31 прес-служба ЦАХАЛ повідомила про "інцидент у сфері безпеки" в районі гори Дов на кордоні з Ліваном. Зазначалося, що з боку Лівану бойовики "Хезболли" в бік ізраїльських військових випустили протитанкову ракету. При цьому були помічені не менше двох груп бойовиків: одна здійснила обстріл, друга прикривала її відхід.

Метою обстрілу, за різними даними, був танк або броньований автомобіль. Армія оборони Ізраїлю відкрила у відповідь вогонь з артилерійських знарядь. Деякі ЗМІ пишуть, що бойовики "Хезболли" використовували протитанковий комплекс "Корнет".

Місцевим жителям прикордонної зони заборонено залишати вдома.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірані стався вибух на електростанції. Як з'ясували рятувальники, причиною вибуху став знос трансформатора на електростанції в Ісламабаді. Після події в регіоні, який забезпечує електроенергією ця електростанція, дві години не було світла.