Головна Новини Світ Близький Схід Як Туреччина збирається убезпечити себе від нових коронавірусних штамів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Туреччина збирається убезпечити себе від нових коронавірусних штамів

Громадяни шести країн світу тимчасово не зможуть відвідати Туреччину

29 червня 2021, 16:43
Поділіться публікацією:

Уряд Туреччини призупинив авіасполучення з шістьма країнами через всесвітнє поширення нових штамів коронавірусу. Про це повідомляє Daily Sabah, посилаючись на МВД Туреччини.

Як Туреччина збирається убезпечити себе від нових коронавірусних штамів

Коронавірус у Туреччині - фото з відкритих джерел

Журналісти повідомляють, що з 1 липня 2021 року і аж до особливого розпорядження припиняється пряме авіасполучення з Бангладешем, Бразилією, Непалом, Індією, Шрі-Ланкою та Південно-Африканською Республікою.

Також особи, які прибувають до Туреччини із цих країн, повинні будуть надати негативний ПЛР-тест, зроблений не пізніше ніж за 72 години до в'їзду. При цьому вони будуть поміщені на 14-денний карантин.

У Турецькому МВС зазначили, що це рішення було прийнято на тлі сплеску випадків COVID-19 в деяких країнах, викликаних новими штамами коронавірусу.

Нагадаємо, що влада Туреччини з 1 червня повернула вимоги щодо проходження ПЛР-тестів для пасажирів з України. З моменту здачі аналізу до моменту перетину кордону Туреччини має минути не більше 72 годин. Як альтернативу місцева влада допускає експрес-тест на антиген коронавірусу.

Додамо, що 15 травня турецька влада відмінила обов'язкове проходження ПРЛ-тесту перед перетином кордону для низки країн: Китаю, В‘єтнаму, Австралії, Нової Зеландії, Сінгапуру, Таїланду, Південної Кореї, Японії, Великобританії, Латвії, Люксембургу, а також Естонії.

З 17 травня Туреччина дещо змінила ресторанну систему all inclusive у своїх закладах харчування та готелях. Зазначається, що гості не будуть самостійно класти їжу в тарілки, а цим займуться співробітники ресторанів. Таким чином туристи не будуть взаємодіяти один з одним і тим же столовим приладдям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини