Президент Вірменії закликав уряд готуватися до дострокових виборів

Він підкреслив, що не має ніякого відношення до заяви про припинення вогню, підписаної прем'єр-міністром Вірменії і президентами Росії і Азербайджану

16 листопада президент Вірменії Армен Саркісян поширив послання, в якому закликав уряд і Національні збори підготуватися до дострокових парламентських виборів. Про це повідомляє Sputnik Armenia у своєму Telegram-каналі.

"Арцах був поранений. У нас розбурхане суспільство. Поранена економіка захльостує колосальні соціальні проблеми. В результаті величезного потоку людей з Арцаха відбувається гуманітарна катастрофа. Ми не можемо ігнорувати реальність і продовжувати жити звичайним життям", - сказав Саргсян.

Він зазначив, що за останні дні провів кілька зустрічей з парламентськими й позапарламентськими групами й представниками діаспори. Абсолютна більшість, за його словами, згодні в одному - відставка уряду і дострокові парламентські вибори необхідні.

Крім того, раніше в той же день на зустрічі з жителями Гадрут він підкреслив, що не має ніякого відношення до заяви про припинення вогню, підписаної прем'єр-міністром Вірменії й президентами Росії й Азербайджану.

Раніше "Коментарі" повідомляли, Вірменія планує повернути біженців в Нагорний Карабах. Міністр закордонних справ Вірменії наголосив на необхідності вжиття заходів щодо забезпечення умов для повернення депортованих Арцахского вірмен.