В Афганістані теракт - невідомі напали на Кабульський університет: повідомляється про десятки загиблих

Є побоювання, що число загиблих буде збільшуватися

В Афганістані теракт - невідомі здійснили збройний напад на Кабульський університет під час візиту в навчальний заклад іранського посла. Про це повідомляє Reuters. Відео наслідків теракту можна подивитися тут.

Відповідальність за напад взяли на себе представники терористичної організації ІДІЛ. Відомо, що озброєні люди увірвалися на територію Університету, де йшла книжковий ярмарок і відкрили стрілянину з автоматів, після чого, намагаючись сховатися від правоохоронців, протягом декількох годин вели перестрілку. Повідомляється про те, що жертвами теракту стали 35 осіб, понад півсотні отримали поранення. Основна частина постраждалих і вбитих - студенти Університету. І є побоювання, що число загиблих буде збільшуватися, оскільки деякі з поранених перебувають у критичному стані.

Нагадаємо, у Відні вчора австрійські ЗМІ поширили інформацію про теракт в столиці країни. Відомо, що група озброєних невідомих осіб напала одночасно на синагогу, єврейський національний центр і єврейське кафе. Правоохоронці Відня підтвердили інформацію про теракт. Є поранені й убиті.