Утягнув під воду прямо з пляжу: в Мексиці на туристку напав крокодил

Хижак затягнув дівчину під воду

Кіана Хаммел з Каліфорнії приїхала разом з подругою на відпочинок до Мексики. Але вже дуже скоро її відпустка перетворився на справжній кошмар. Про це інформує видання PVDN.

Дівчата зупинилися в готелі Marriott, який розташований в Пуерто-Вальярта на тихоокеанському узбережжі. В один із днів свого відпочинку подруги вирушили в нічний час поплавати. Туристки навіть не встигли зайти в воду, як Кіану схопив за ногу крокодил і почав тягти її в воду.

За словами постраждалої, вона стала боротися з хижаком і намагалася відбиватися від нього, коли той поцупив її під воду. Дівчина кілька разів вдарила крокодила і в підсумку він відпустив її ногу. Однак, як тільки вона спробувала виринути з води, рептилія схопила її знову, але вже за іншу ногу.

Крики про допомогу почули люди і попрямували до води, щоб допомогти туристці. На щастя, небайдужим людям вдалося звільнити ногу Кіани з пащі крокодила і дівчина змогла вибратися з води на берег.

Одна з тих, хто допомагав звільнити Хаммел від хижака, пізніше сказала: "Це, безумовно, одна і найстрашніших і божевільних почуттів, які я коли-небудь відчувала".

Врятована туристка отримала травму обох ніг. Але, на щастя, медики повідомили, що обидві кінцівки вдалося зберегти.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в тайському океанаріумі на чоловіка напала акула. Один із співробітників сів акулі на голову, для того щоб контролювати її руху, що в підсумку призвело до біди. Детальніше про це читайте на нашому сайті.

Також видання повідомляло про те, що в Індії крокодил затягнув у воду сторожа і відкусив йому ногу. Очевидці били крокодила палицями, але він не відпускав ногу своєї жертви.